Curiosity killed the cat

Објавила Puff , среда, 10. август 2011. 06:25


Oduvek me zanimala ta astralna projekcija, odvajanje duše od tela, vantelesno putovanje, gledanje same sebe kako spavam. Zanimljivo, mada malo verovatno.
Jedna moja stara prijateljica mi je pričala o tome, kako se duša odvaja od tela, kako postoji nit koja povezuje telo i dušu, da se ona ne sme prekinuti inače ostaješ zauvek izgubljen. Takođe da izvan ovog sveta postoji takozvani svet duša u kojima obitavaju oni koji su prekinuli nit. Možeš se vratiti čitav, možeš videti mnogo više nego što će ceo svet videti svojim očima, a možeš i da poludiš, da neko drugi zauzme tvoje telo, da se vratiš povređen, svašta nešto. Uglavnom, putovanje opasnije nego turistička poseta američke porodice Iraku.
Postoje i neke knjige o tome. Ne sećam se tačnih naziva, ali sigurna sam da sve to može da se nađe na internetu. Ali ja sam ipak onaj staromodan tip čitateljke, knjige su knjige. Jednu su navodno napisali muž i žena koji se astralno projektuju svakodnevno. Svaka čast na hrabrosti, moram dodati.
U toj knjizi postoji čak i upustvo kako se to izvodi. Navodno treba mirno na neku udobnu ravnu površinu (na krevet su pretpostavljam mislili), a zatim opustiti svaki mišić, nerv, svaku dlaku na telu, isprazniti um (Patrik  Zvezda je guru za to), i zamisliti sebe na nekom smirujućem mestu. Nakon toga zamisliti ljuljašku ispre sebe, izbrojati do deset, a ondah krenuti ka njoj. I tad bi duša trebala da se odvoji od tela. Ona da krene ka ljuljašci, a telo da ostane na mestu. Ne znam kolike su verovatnoće da će se to dogoditi.
Dugo nisam smela da se usudim čak ni da pokušam sve to. Nije mi bila prijatna pomisao da beskonačno lutam tamo nekim svetom. Na kraju sam shvatila da su to besmislice i da želim i hoću to da ispobam. Prvih par puta se ništa nije dogodilo. Poslednji put je bio, pa recimo malo iznenađujuć.
Evo već mesecima lutam po mraku, užasno je hladno i mnogo mi se piški. Izgleda da sam se malo zagubila. Tako mi i treba kad hoću da se igram i uhodim narod. Kada bih mogla da poželim samo jednu želju poželela bih da se moja noga astralno projektuje i šutne me u dupe. Gluperda.

4 Response to "Curiosity killed the cat"

Митоман Says:

Najs. Ispočetka mi je bilo malo gej, al kraj je vrhčina. :D

Puff Says:

Iskreno - nikad ne bih odvajala dušu od tela, suviše volim ovo moje telo, nema razloga da se odvajam od njega. :D

Puff Says:

Da, ti najbolje znaš šta je gej, gospodine "Plačem uz Tri metra iznad neba". :D
A ovo je narcisoidnost, znaš, ona tvoja glavna osobina. :)

Постави коментар